Ελλάδα: Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο για κρουαζιέρα

Ελλάδα: Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στον κόσμο για κρουαζιέρα

Ο δεύτερος πιο ελκυστικός παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας αναδείχθηκε η Ελλάδα, στην ψηφοφορία αναγνωστών των ειδικών στον θαλάσσιο τουρισμό, βρετανικών περιοδικών, World of Cruising, Cruise Trade News και Cruise Ports & Destinations.

Παράλληλα η χώρα μας, εκτός από δεύτερος παγκόσμιος προορισμός, ουσιαστικά είναι πρώτος σε προτίμηση σε Ευρώπη και Μεσόγειο, καθώς βρέθηκε στην τελική τριάδα, με την Τζαμάικα (πρώτη θέση) και τη Σιγκαπούρη (τρίτη θέση).

Η εκδήλωση για την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών κρουαζιέρας και την απονομή των βραβείων κοινού «Wave Awards 2018» πραγματοποιήθηκε από τη διοργανώτρια εταιρεία του ομίλου Real Response Media σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου παρέστη η Προϊσταμένη ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, Εμυ Αναγνωστοπούλου.

Το banner του ΕΟΤ, μάλιστα, με θέμα την Σαντορίνη προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με φόντο το ελληνικό νησί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το τρία περιοδικά της διοργανώτριας εταιρείας, το «World of Cruising» συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον προβεβλημένων βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης που ειδικεύονται στην κρουαζιέρα με μηνιαία κυκλοφορία περί τα 30.000 αντίτυπα.

kathimerini