Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3! Ανακοίνωση του σταθμού.

Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3! Ανακοίνωση του σταθμού.

Σε… εισβολή, εξελίχθηκε η συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη ΕΡΤ3.

Μια ομάδα περίπου 80 ατόμων, λιγο πριν τις 19:30 έκανε “ντου” και μπήκε στο κτίριο της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού από παράθυρα του ισογείου, ενώ στην προσπάθειά τους, σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσαν ζημία και σε μια πόρτα του 1ου ορόφου.

Οι οπαδοί μετά τις 20:40 συνέχιζν την κατάληψη, αφού μετά από διαπραγματεύσεις πέτυχαν να μαγνητοσκοπήσουν μήνυμά τους, σχετικό με την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα -που δεν διεξήχθη- με τον Ολυμπιακό. Ενώ είχαν δηλώσει πως θα αποχωρήσουν αφού πρώτα μεταδοθεί on air το μαγνητοσκοπημένο μήνυμά τους, τελικά αρκέστηκαν στην ανάγνωση κειμένου από συντάκτη της ΕΡΤ3, το οποίο καταφερόταν κατά του Ολυμπιακού και των αθλητικών δικαστών.

Μετά την αποχώρηση των οπαδών η ΕΡΤ3 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα. Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν.”