Δωρεάν οι πρώτες βουτιές στο δημοτικό κολυμβητήριο του Παύλου Μελά

Δωρεάν οι πρώτες βουτιές στο δημοτικό κολυμβητήριο του Παύλου Μελά

Σήμερα ξεκινά τη λειτουργία του το δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά για την καλοκαιρινή περίοδο 2018. Μάλιστα, μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου, όσοι επισκεφθούν το κολυμβητήριο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν τις βουτιές τους.

Μια πρόσκληση ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους για να γνωρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου, που διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών και συνδυάζει την ασφάλεια με την προσβασιμότητα και την άνεση. Η συντήρηση και η απολύμανση έχει ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους κολυμβητές.

Αρκεί οι χρήστες του κολυμβητηρίου να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις γραμμές

  • 32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και
  • 34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Το κολυμβητήριο διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους εκπαιδευτές. Φέτος, θα λειτουργήσουν, μεταξύ άλλων, τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, κινητικής αποκατάστασης – ΑμεΑ, aqua aerobic και φυσικά κοινού.

Για τη φετινή περίοδο το κολυμβητήριο θα διαθέτει και κυλικείο που θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την σήμερα ξεκινούν και οι εγγραφές για τα τμήματα κοινού.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 21:30

Σάββατο 9:30 – 18:30

Περισσότερες Πληροφορίες: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Παύλου Μελά, Ιθάκης & Περικλέους, Άνω Ηλιούπολη

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 607-457, 2310 643-963