Δράστες ρήμαζαν εξοχικά, τροχόσπιτα και οχήματα στην Χαλκιδική

Δράστες ρήμαζαν εξοχικά, τροχόσπιτα και οχήματα στην Χαλκιδική

Στην εξιχνίαση κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών υπηκόων Ρουμανίας ηλικίας 42, 43 και 51 ετών, καθώς και ενός 50χρονου  Έλληνα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ στην κατοχή τους είχαν εντοπισθεί διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι συλληφθέντες από το Δεκέμβριο του 2016 έως και το Φεβρουάριο του 2018, ενέχονται σε 18 περιπτώσεις κλοπών από εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική, από όπου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, ενώ η συνολική λεία τους υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.