Διδυμότειχο: Συνελήφθη 15χρονος για διαρρήξεις σε παγκάρι παρεκκλησίου

Διδυμότειχο: Συνελήφθη 15χρονος για διαρρήξεις σε παγκάρι παρεκκλησίου

Στη σύλληψη ενός 15χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Διδυμότειχου, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως ο ανήλικος διέρρηξε πέντε φορές το παγκάρι παρεκκλησίου στην περιοχή.

Για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα του 15χρονου, η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπής από παρεκκλήσι και μία (1) απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 23-4-2018 έως 13-5-2018, στο Διδυμότειχο.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες (13-5-2018) το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και η 38χρονη μητέρα του, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, νυχτερινές κυρίως ώρες, ο 15χρονος διέρρηξε πέντε φορές το παγκάρι παρεκκλησίου στο Διδυμότειχο, αφαιρώντας από το εσωτερικό του μικρά χρηματικά ποσά, ενώ σε μία περίπτωση αποπειράθηκε να εισέλθει σε Ιερό Ναό, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.