Διακοπή νερού στους Αμπελόκηπους-Δείτε την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Διακοπή νερού στους Αμπελόκηπους-Δείτε την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Διακοπή νερού βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στους Αμπελόκηπους λόγω εργασιών αποκατάστασης διαρροής σε αγωγό Φ200mm, επί της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου και Λιγδών.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 από τις 8:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. , θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής σε αγωγό Φ200mm, επί της συμβολής των οδών 28ης Οκτωβρίου και Λιγδών. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Εξαιτίας των αναγκαίων αυτών εργασιών της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα σημειωθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ στις οδούς 28ης Οκτωβρίου , Λιγδών , Διδασκαλίσσης Βασιλικής Παπαθανασίου, Ρήγα Φεραίου, Θησέως, Καμπάνη, Πυργίου, Μενελάου, Ελευθερίου, Φιλιππουπόλεως, Βαϊνδηρίου, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την βελτίωση του δικτύου της
περιοχής και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας