Διακοπή νερού στη Μενεμένη

Διακοπή νερού στη Μενεμένη

Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. , για σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, έχει ανακοινώσει η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες ελέγχου αγωγών ύδρευσης, λόγω εργασιών της εταιρίας «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ», επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Εξαιτίας των αναγκαίων αυτών εργασιών της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα σημειωθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση στην περιοχή της Μενεμένης και συγκεκριμένα στις οδούς Ρόδων, Κουντουριώτη , Θωμά Χατζίκου , Αγίας Παρασκευής , Μοναστηρίου στα μονά νούμερα, στο Grand Hotel καθώς και στην οδό Γιαννιτσών από την οδό Βυζαντίου έως το σταθμό των ΚΤΕΛ.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για τον έλεγχο του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, λόγω του έργου κατασκευής υπόγειας διάβασης των σιδηροδρομικών γραμμών επί της οδού Αγίας Παρασκευής, και θα καταβληθούν προσπάθειες, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.