Δείτε που βρίσκεται η καλύτερη θέα των αεροπλάνων στη Θεσσαλονίκη (Video)

Δείτε που βρίσκεται η καλύτερη θέα των αεροπλάνων στη Θεσσαλονίκη (Video)

Είναι αρκετά θεαματικό να πίνεις τον καφέ σου και να χαζεύεις το αεροπλάνο που προσγειώνεται ή απογειώνεται. Μάλιστα πολλοί άνθρωποι το έχουν ως χόμπι και φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν τα αεροπλάνα. To Activeman.gr βρήκε αυτή τη τοποθεσία!

Φυσικά για να έχεις τη καλύτερη θέα των αεροπλάνων θα πρέπει να είσαι κοντά σε αεροδρόμιο και στη Θεσσαλονίκη στο «Μακεδονία», όπου δεν είναι και τόσο εύκολο να πλησιάσεις κοντά στο διάδρομο, αφού από τη μια πλευρά είναι θάλασσα και από την άλλη δρόμος ταχείας κυκλοφορίας.

Η λειτουργία του αναβαθμισμένου διαδρόμου όμως δημιούργησε μια άλλη θέση με τέλεια θέα, όπου μπορείς να απολαύσεις με ασφάλεια τα αεροπλάνα, πίνοντας τον καφέ σου και αν θέλεις κάνεις και καρτ! Ο λόγος για το DrivePark τη πίστα κάρτ στο Νέο Ρύσιο αφού η πίστα και οι εγκαταστάσεις της πίστας, βρίσκονται δίπλα και παράλληλα με τον διάδρομο προσγείωσης.

Μάλιστα σε λίγους μήνες τα αεροπλάνα θα έρθουν πιο κοντά, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του κυρίου διαδρόμου, αφού τώρα οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις γίνονται από τον παράλληλο τροχόδρομο.

Όσο για το DrivePark η είσοδος στο καφέ είναι ελεύθερη!

ACTIVEMAN.GR