Γιατί πρέπει να βγάζεις φωτογραφία την ηλεκτρική κουζίνα πριν φύγεις για διακοπές

Γιατί πρέπει να βγάζεις φωτογραφία την ηλεκτρική κουζίνα πριν φύγεις για διακοπές

Οι διακοπές πρέπει είναι χαλαρωτικές, αλλά μερικές φορές δυστυχώς δεν λειτουργεί έτσι. Έχεις πάρει την άδεια από τη δουλειά σου, έχεις τακτοποιήσει το ξενοδοχείο και τις τελευταίες εκκρεμότητες και όλα είναι έτοιμα για να απολαύσεις τις διακοπές που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Υπάρχει όμως που κάτι σε προβληματίζει. Και δεν συμβαίνει μόνο σε σένα.Για πολλούς ανθρώπους, τη στιγμή που το μυαλό τους είναι ελεύθερο από τις καθημερινές υποχρεώσεις της εργασίας και του σπιτιού, ο εγκέφαλός τους προσπαθεί να γεμίσει το «κενό» ανησυχώντας για διάφορα πράγματα που αφορούν το σπίτι.

Συμβαίνει σε πολλούς την στιγμή που χαλαρώνουν στις διακοπές τους, να αναρωτηθούν κάποια στιγμή αν τα έκλεισαν όλα πριν φύγουν από το σπίτι.

Παράθυρα, φώτα, θερμοσίφωνα, ηλεκτρική κουζίνα κλπ.Και αυτό συμβαίνει, γιατί ενώ στις διακοπές πρέπει να χαλαρώνεις και να είναι ξέγνοιαστος (γιατί άλλωστε αυτό είναι το νόημα των διακοπών), ο εγκέφαλος προσπαθεί να καλύψει την «αδράνεια» αυτή και εφευρίσκει διάφορους προβληματισμούς.

Η λύση λοιπόν είναι εύκολη και απλή. Φωτογράφισε την ηλεκτρική κουζίνα πριν φύγεις για διακοπές και ό,τι άλλο νομίζεις ότι θα σε προβληματίσει.Ανά πάσα ώρα και στιγμή έχεις τις φωτογραφίες αυτές στο κινητό σου, οι οποίες θα σε ανακουφίσουν από περιττά άγχη.bovary.gr