Β. Λεβέντης: Προδοσία η σύνθετη ονομασία για το Σκοπιανό

Β. Λεβέντης: Προδοσία η σύνθετη ονομασία για το Σκοπιανό

«Βλέπω τον κίνδυνο ότι αν πάρουν το όνομα θα επιστρέψουν στον αλυτρωτισμό» ισχυρίζεται για τα Σκόπια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντας γραμμή προδοσίας μια λύση που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία.

«Αν θέλει ο Τσίπρας να πάρει την ευθύνη απέναντι στην Ιστορία ας το λύσει το Σκοπιανό. Εδώ πάνε να το λύσουν χωρίς συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο «Θέμα 104,6» προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να μην ασκήσει βέτο στο ΝΑΤΟ «και να τους επιτρέψει να μπουν χωρίς να κάνουν αλλαγή στο Σύνταγμα, με τη λογική ότι δεν προλαβαίνουν».

Σχετικά με το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν μπαίνει σε κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τσόντα σε στυλ Κουβέλη, Καρατζαφέρη και Καμμένου δεν πρόκειται να γίνουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όσοι και να φύγουν από την Ένωση Κεντρώων εγώ έχω προσωπική σχέση με τους ψηφοφόρους γιατί τους κοιτάω στα μάτια. Αυτοί που φεύγουν εμένα δεν μου κόβουν ούτε την ψήφο τους».