Β. Λεβέντης: Οι Αμερικανοί πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό

Β. Λεβέντης: Οι Αμερικανοί πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό

Στη θέση του ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα υπερψηφίσει όποια λύση φέρει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό επέμεινε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, συνδέοντας μάλιστα το ζήτημα με τον χρόνο διεξαγωγής εκλογών.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό και ερωτηθείς για το ονοματολογικό, σημείωσε ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν ψηφίζει την πρόταση της κυβέρνησης» και τόνισε πως «θα κάνει αγώνα για να ακυρωθεί στην πράξη η συγκεκριμένη απόφαση». Επίσης, υπογράμμισε ότι «οι Αμερικανοί πιέζουν για λύση στο Σκοπιανό».

Μιλώντας για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, ο κ. Λεβέντης τις συνέδεσε με τις εξελίξεις στο θέμα της πΓΔΜ επισημαίνοντας: «Εάν συμφωνήσει η ΝΔ στη λύση της κυβέρνησης, τότε οι εκλογές θα πάνε πίσω χρονικά, εάν η ΝΔ δεν συμφωνήσει, τότε οι εκλογές θα έρθουν πολύ σύντομα».

Κατά τα άλλα υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κολυμπάει μέσα στο ψέμα του και είναι πρωταθλητής στις μαγκιές. Ζούμε σε μια χώρα της τρέλας, όλο το πολιτικό σύστημα έχει αποτύχει και πουλάνε αυταπάτες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Οι πολίτες, δυστυχώς, τα καταπίνουν όλα και σε αυτό συμβάλλουν τα ΜΜΕ που δίνουν στους πολίτες την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει επαναδιαπραγμάτευση των σκληρών μέτρων που έχουν ψηφιστεί» σημείωσε ο κ. Λεβέντης. Αναφορικά με το κόμμα του, υποστήριξε ότι «η Ένωση Κεντρώων λέει ξεκάθαρα στους πολίτες ότι αν δεν υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις και όσα έχουμε υπογράψει, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί».