Βόμβα για τον Ρονάλντο: Ο Τύπος εμπλέκει και τη Ρεάλ στο σκάνδαλο με την υπόθεση βιασμού μιας Αμερικανίδας

Βόμβα για τον Ρονάλντο: Ο Τύπος εμπλέκει και τη Ρεάλ στο σκάνδαλο με την υπόθεση βιασμού μιας Αμερικανίδας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τη συμφωνία με την Καθρίν Μαγιόργκα, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να αποζημιώσει τη γυναίκα, υπό την πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης: αυτή είναι η «βόμβα» που πυροδοτήθηκε από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα από την καθημερινή εφημερίδα “Correio da Manha”, η οποία ανασυγκροτεί έτσι την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του επιθετικού της Γιουβέντους στην περίπτωση του φερόμενου βιασμού, το 2009.

Σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο, οι δικηγόροι του CR7 αποσκοπούν στην πλήρη εξάλειψη της κατηγορίας της Μαγιόργκα και φέρνουν στο προσκήνιο εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε όσα έγιναν γνωστά, η ισπανική ομάδα άσκησε πίεση στον παίκτη να υπογράψει τη συμφωνία και να καταβάλει αποζημίωση στη γυναίκα. Εκείνη τη χρονιά, στην πραγματικότητα, ο Ρονάλντο είχε μόλις μεταγραφεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μπλάνκος» και ο σύλλογος φοβήθηκε για την εικόνα του.

Όπως αναφέρεται στην εκδοχή της πορτογαλικής εφημερίδας «οι ανησυχίες αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι, κατά τις αμερικανικές διακοπές του το 2009, ο Κριστιάνο είχε απασχολήσει τον “ροζ Τύπο” για τις επαφές του με την Πάρις Χίλτον. Η επένδυση της Ρεάλ Μαδρίτης στον παίκτη ήταν τεράστια και, αν και κανείς δεν είχε αμφιβολίες για την κλάση του, υπήρχε κάποια ανησυχία για τις συνέπειες της συμπεριφοράς του εκτός γηπέδου».

Για τους λόγους αυτούς, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών οι δικηγόροι του συλλόγου και του Πορτογάλου άσου αποφάσισαν από κοινού την καλύτερη στρατηγική για την αντιμετώπιση της υπόθεσης, μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας τον Ιανουάριο του 2010, που πάντως υποστηρίζεται πως υπογράφηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενάντια στη θέλησή του, επειδή εκείνος δήλωνε πάντοτε αθώος.

Όμως, η “Correio da Manha” δεν σταματά σε αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αναλύει τον επίλογo της… διάσημης νύχτας του Ρονάλντο. Η Μαγιόργκα ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε τη σουίτα στο ξενοδοχείο Palms Palace, όπου έλαβαν χώρα τα γεγονότα, λίγο μετά τον υποτιθέμενο βιασμό. Η εκδοχή του CR7, όμως, είναι σίγουρα διαφορετική: αφού τελείωσαν τη σχέση, αυτός και το πρώην μοντέλο επέστρεψαν στη ντισκοτέκ Rain και πέρασαν μαζί αρκετές ώρες της νύχτας, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Πάντως ο ίδιος ο Ρονάλντο μοιάζει ανεπηρέαστος από το σκάνδαλο και συνεχίζει να προσφέρει στις νίκες της καινούριας του ομάδας, της Γιουβέντους. Παίζει με επαγγελματισμό και κερδίζει την αγάπη των γιουβεντίνων. Αυτοί που ανησυχούν όμως είναι οι σπόνσορές του, και παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κατάσταση. Αναφέρεται πως οι μετοχές της ίδιας της Γιουβέντους που έχουν αυξηθεί κατά 100%  τους τελευταίους 6 μήνες από τη στιγμή που ο Ρονάλντο υπέγραψε σε αυτή, έπεσαν κατά 10% πρόσφατα τη στιγμή που κάποιος πήρε θέση υπέρ του παίκτη σχετικά με τις κατηγορίες του βιασμού.

Κι αν ο ίδιος ο παίκτης ακόμη δεν ανησυχεί δεν συμβαίνει το ίδιο με τους σπόνσορές του. Η ΝΙΚΕ λέγεται πως ανησυχεί βαθιά για τις κατηγορίες κατά του Ρονάλντο. Μαζί και το ΕΑ σπορ το οποίο σε δήλωσή του αναφέρει πως είδαν ένα ανησυχητικό δημοσίευμα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, πως παρακολουθούν στενά την κατάσταση και ευελπιστούν τόσο οι μάνατζερ όσο και όλοι που εμπλέκονται με την υπόθεση να δράσουν σύμφωνα με τις αρχές του παιχνιδιού. Ενδέχεται όμως μια ολοσέλιδη διαφήμιση του Ρονάλντο ο οποίος εμφανίστηκε την Κυριακή μόνο με εσώρουχο στη Gazzetta dello Sport δεν αποκλείεται να έριξε λάδι στη φωτιά.
Η εταιρία που εκπροσωπεί τη Μαγιόργκα ανέφερε στους δημοσιογράφους πως η πελάτισσά τους δείχνει σημάδια μετατραυματικού στρες κάτι το οποίο  επιβεβαιώνει και ένας ψυχίατρος που προσέλαβε.
Η Μαγιόργκα κατηγορεί τον Ρονάλντο και την ομάδα του πως εκμεταλλεύτηκαν την ευάλωτη συναισθηματική κατάστασή της και την πίεσαν να υπογράψει διακανονισμό και μια συμφωνία μη αποκάλυψης του συμβάντος το 2009. Αναφέρει πως έλαβε 375,000 δολάρια με αντάλλαγμα τη σιωπή της. Η αγωγή της σκοπό έχει να ακυρώσει τόσο το διακανονισμό και τη συμφωνία.