Βρακοφόροι και πρόσκοποι “τα είπαν” στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βρακοφόροι και πρόσκοποι “τα είπαν” στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παιδιά του «Σώματος Ελλήνων Προσκόπων», των εργαζομένων της «Ελληνικής Αστυνομίας» και από τον «Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης» επισκέφθηκαν την Πειραιώς και “τα είπαν” στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Βρακοφόρων Κρήτης  απευθυνόμενος στον  κ. Μητσοτάκη του αφιέρωσε μια μαντινάδα που ανέφερε: “Του Μητσοτάκη είσαι γιος και ανιψιός Εθνάρχη, μα όποιος τα έχει αυτά τα δυο, αξίζει ντου να άρχει!”

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους νέους που χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα του νησιού ανέφερε:

“Να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, και αγάπη. Το 2017 ήταν μια δύσκολη χρονιά προσωπικής δοκιμασίας για εμένα και για την οικογένειά μου. Τα έχει αυτά η ζωή και πρέπει να ατενίζουμε πάντα το μέλλον με αισιοδοξία.

Το 2018 να είναι η χρονιά εκείνη στην οποία, επιτέλους, θα μπορέσουμε ως χώρα να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, να αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες εποχές, αυτήν τη δεκαετή κρίση, που τόσο μας ταλαιπώρησε,  μας πόνεσε και μας θύμωσε όλους μας. Αλλά κυρίως να είναι μια χρονιά στην οποία η καθεμία και ο καθένας να κάνει πράξη το προσωπικά του όνειρα και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ξέρετε πόσο χαίρομαι κάθε φορά που έχω επισκέπτες από την πατρίδα μας εδώ στα γραφεία μας, αγαπητέ Πρόεδρε. θέλω να σε συγχαρώ για όλη την εξαιρετική δουλειά την οποία έχεις κάνει. Κρατάς ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της αγαπημένης μας Κρήτης. Να συνεχίσετε και εσείς, λοιπόν, αυτήν την όμορφη δουλειά που κάνετε. Και μακάρι του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ, γεροί, ευτυχισμένοι, μαζί με τις οικογένειές μας και να έχουμε κάνει πράξη τις δικές μας προσδοκίες και τα δικά μας όνειρα”.