Βρέθηκε πολυβόλο σε παραλία της Μυκόνου!

Βρέθηκε πολυβόλο σε παραλία της Μυκόνου!

Συναγερμός σήμανε στις διωκτικές αρχές εξαιτίας ενός ασυνήθιστου ευρήματος που εντόπισε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ένας κολυμβητής στη θαλάσσια περιοχή «Κανάλια», μιας από τις πιο ακριβές της κοσμοπολίτικης Μυκόνου που απέχει μόλις ενάμισι χιλιόμετρο από την Χώρα.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης ενημέρωσε την τοπική Λιμενική Αρχή ότι βρήκε στην παραλία ένα… πολυβόλο και αμέσως έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού και του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, οι οποίοι παρέλαβαν το μήκους 45 εκατοστών όπλο και το έστειλαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει βαλλιστική εξέταση και να εντοπιστούν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

Η προανάκριση γίνεται παράλληλα από τος Λιμενικό και την Αστυνομία, για να εξακριβωθεί ποιος εγκατέλειψε το πολυβόλο και αν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε παράνομες ενέργειες. Ωστόσο, στο «νησί των ανέμων» δεν έχει αναφερθεί περιστατικό με πυροβολισμούς και εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι να έκρυψαν το όπλο με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν σε ληστεία.