Βορίδης για Σκοπιανό: Η θέση του Καμμένου δεν μπορεί να είναι απλώς “δεν ψηφίζω”

Βορίδης για Σκοπιανό: Η θέση του Καμμένου δεν μπορεί να είναι απλώς “δεν ψηφίζω”

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

“Εκείνο που είναι σημαντικό είναι να δούμε την πρόταση πακέτο, αλλά έτσι όπως την καταλαβαίνω από τις προδιατυπώσεις  της, είναι μια πρόταση η οποία δεν θα μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς” δήλωσε ο κ. Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Όπως έχουμε δει τις διατυπώσεις, το περιβάλλον, τον χειρισμό και τον τρόπο με τον οποίο διαιρέθηκε ο ελληνικός λαός είμαστε αντίθετοι” είπε ο κ. Βορίδης.

Αναφερόμενος στη στάση των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό, επεσήμανε:

“Είναι δυνατόν σε αυτό το θέμα ο Καμμένος να λέει απλώς ότι δεν ψηφίζει; Διότι την κυβέρνηση αν κάποιος πρέπει να τη ρίξει δεν μπορώ να τη ρίξω εγώ, ο κυβερνητικός εταίρος μπορεί να τη ρίξει. Η θέση του Καμμένου δεν μπορεί να είναι δεν ψηφίζω, πρέπει να είναι αν στηρίζει την κυβέρνηση, να προχωρήσει στην κατάθεση αυτής της πρότασης. Αυτό είναι το λογικό παρακολούθημα κάποιου που μιλάει σοβαρά”.

“Η θέση του Καμμένου και η θέση της ΝΔ είναι διαφορετικές εκ των πραγμάτων. Η ΝΔ είναι αξιωματική αντιπολίτευση, δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση. Μπορεί και να μην το θεωρεί τόσο σοβαρό το Σκοπιανό .Ας το πει ότι δεν θεωρεί τόσο σοβαρό το Σκοπιανό” πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.