Βαρεμένος: ”Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο”

Βαρεμένος: ”Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο”

Ως «συμβολική ενέργεια» βλέπει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Η κυβέρνηση έκανε προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έγινε αυτή η συμβολική ενέργεια του κ. Σαββίδη, που έκανε ζημιά και στην προσπάθεια να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, έκανε λόγο για επιχειρηματικό πόλεμο που εξελίσσεται στη χώρα. «Ο κ. Σαββίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, πυροβόλησε τα πόδια του και έδωσε άλλη διάσταση στον επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο», δήλωσε, λέγοντας σε άλλο σημείο πως πρόκειται για «πόλεμο μέχρι θανάτου». 

Ο κ. Βαρεμένος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως ο κ. Σαββίδης έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι «έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα. Επιχειρηματίες του λένε ότι υπάρχει μία πίτα που δεν σε αφορά».

«Η σαπίλα στο ποδόσφαιρο υπήρχε. Δεν είμαστε στη σφαίρα των λωτοφάγων», είπε.

iefimerida