Α. Λοβέρδος: Ο Αλέξης Τσίπρας ενορχηστρωτής αυτής της πλεκτάνης

Α. Λοβέρδος: Ο Αλέξης Τσίπρας ενορχηστρωτής αυτής της πλεκτάνης

Για «αδίστακτους κουκουλοφόρους» και για «άθλιους σκευωρούς» οι οποίοι θα καθίσουν στου σκαμνί, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής , μιλώντας για την υπόθεση Novartis ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ως «ενορχηστρωτή αυτής της άθλιάς πλεκτάνης».

Ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι πρόκειται για σκευωρία την οποία έστησε ο Πρωθυπουργός «με πρακτικές αρχισυμμορίτη», προκειμένου να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και πρόσθεσε, «κατηγορώ τον πρωθυπουργό ως ενορχηστρωτή αυτής της άθλιας πλεκτάνης». Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και σημείωσε ότι καταθέτει μήνυση κατά των τριών «κουκουλοφόρων» και κατά παντός ηθικού αυτουργού.

Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως δεν γνώριζε τον κ. Φρουζή, ούτε και κανέναν άλλο άνθρωπο της Novartis και υποστήριξε πως «είμαι σήμερα εδώ σε καθαρτήρια αποστολή και σας παραδίδω αμέσως αυτούς τους ψευδομάρτυρες. Το πρόβλημα εντοπίζεται ότι καταθέτουν ασυνάρτητα και αστοιχείωτα δήθεν γεγονότα. Το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη».

Έκανε λόγο για προσπάθεια πολιτικής δολοφονίας του και τόνισε «έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια κι απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό».

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως «δεν φοβάμαι τη συμμορία», και κατήγγειλε πως παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και οι νόμοι, τονίζοντας ότι «θα δούμε ποιοι τρέμουν την αφαίρεση της κουκούλας».