Α. Γεωργιάδης: «Οι φόροι θα μειωθούν με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση»

Α. Γεωργιάδης: «Οι φόροι θα μειωθούν με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση»

Σε δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας προχωρά η Νέα Δημοκρατία διά στόματος του αντιπροέδρου της, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Καθήκον του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι να βρει λύση στο πρόβλημα των φόρων και θα τη βρει, οι φόροι με Μητσοτάκη θα πέσουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM» αναφορικά με την οικονομική πολιτική που προτείνει η ΝΔ για τη μεταμνημονιακή περίοδο.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη η μείωση των φόρων είναι εθνική αναγκαιότητα καθώς σε αντίθετη περίπτωση «η χώρα θα καταστραφεί» που προειδοποιεί ότι η φορολογική πολιτική που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση «δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο για να προχωρήσει η ελληνική οικονομία».

Ο ίδιος τονίζει πως με τα επιτόκια δανεισμού να έχουν ξεπεράσει το 4% είναι αντιφατικό εκ μέρους του Μαξίμου να κάνει λόγο για «έξοδο στις αγορές».

«Αν η Ελλάδα έβγαινε να δανειστεί στ’ αλήθεια λεφτά με επιτόκιο 4%, θα ξαναχρεοκοπούσε πάρα πολύ γρήγορα», λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με τις προτάσεις για την οικονομία, που προτίθεται να διατυπώσει ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε: «Η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και όχι να συνεχίσει την πεπατημένη με τα ωραία λόγια που δεν οδηγούν πουθενά. Θα έλθει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα πει αυτά που μπορεί στ’ αλήθεια να κάνει».