Αυτοί είναι οι 6 συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος της κοιλιάς!

Αυτοί είναι οι 6 συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος της κοιλιάς!

Όσους κοιλιακούς και να κάνεις, όσο τρέξιμο και να ρίξεις, αν δεν ομαδοποιήσεις τις τροφές σου δεν πρόκειται να εμφανιστούν οι κοιλιακοί σου. Ομαδοποιείς, συνδυάζεις και έτσι θα πετύχεις να κάψεις το λίπος της κοιλιάς, σε συνδυασμό βέβαια με την προπόνηση.

Δεν χρειάζονται πολύπλοκα προγράμματα με υπολογισμό θερμίδων που αγχώνουν εσένα και σπάνε το μυαλό, που εδώ που τα λέμε, αρκετές σκοτούρες έχει με τα όσα περνάμε τα τελευταία χρόνια!

Απλά προσπάθησε να τηρείς ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχεις μοιράζει την διατροφή σου σε έξι διαφορετικές ομάδες και φρόντιζε να τρως από τέσσερα έως έξι γεύματα ημερησίως.

Οι ομάδες λοιπόν, όπως αναφέρει και το activeman.gr, χωρίζονται ως εξής:

1. Πρωτεΐνη: Μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, ψάρι, αυγά

2. Φρούτα

3. Γαλακτοκομικά: Γάλα, γιαούρτι, τυρί

4. Λαχανικα

5. Λιπαρά: Λάδι, βούτυρο, ξηροί καρποί και σε όσους αρέσει, φυστικοβούτυρο

6. Άμυλο: Δημητριακά, ζυμαρικά, ψωμί, πατάτα, όσπρια.

Οι μερίδες θα πρέπει να είναι μικρές. Δεν θα πρέπει να φας ένα τεράστιο πιάτο με κρέας, απλά ένα κομμάτι, όσο οι μερίδα των καλών ξενοδοχείων ή εστιατορίων. Συνδύασε το με λαχανικά και σαλάτα. Αν πρόκειται για αυγά, ένα επαρκεί!

Αυτόν τον συνδυασμό μπορείς να τον τηρείς για πέντε μέρες την εβδομάδα. Το σαββατοκύριακο χαλάρωσε. Άσε τον οργανισμό σου να αναπνεύσει. Δοκίμασε τον συνδυασμό αυτό και θα δεις σύντομα τους κοιλιακούς σου να ξεπροβάλλουν φυσικά με την παράλληλη προπόνηση!