Αυτή είναι η νέα τσάντα εμμονή που θα κρατήσεις το 2018(ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η νέα τσάντα εμμονή που θα κρατήσεις το 2018(ΦΩΤΟ)

Σίγουρα θυμάσαι τις basket bags που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τις προηγούμενες σεζόν, αφού κρατήθηκαν περισσότερο από όλες τις άλλες από όλες τις fashionistas και όχι μόνο. Για αυτή τη σεζόν λοιπόν, ήρθε η ώρα να τις αποχαιρετήσουμε, κι αν όχι για μόνιμα, τουλάχιστον για λίγο. Η τσάντα που έρχεται να αντικαταστήσει τη basket bag είναι η circle bag, η νέα τσάντα-εμμονή, που όπως όλα δείχνουν θα κυριαρχήσει στα street looks της άνοιξης και του καλοκαιριού του 2018.

Η συγκεκριμένη τσάντα πρόκειται για την απόλυτα στρογγυλή τσάντα που εκτός από στιλ διαθέτουν και χώρο για τα προσωπικά αντικείμενα. Αυτή τη φορά λοιπόν, η μόδα θέλει να βάλουμε τη γεωμετρία στο στιλ μας, δίνοντάς μας ένα άκρως θηλυκό σχήμα, τον κύκλο, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να το φορά και να το συνδυάζει εύκολα.

Οι σχεδιαστές επέλεξαν το συγκεκριμένο σχήμα για τις συλλογές τους και η αλήθεια είναι πως δημιούργησαν διάφορα μεγέθη, από πολύ μεγάλες τσάντες μέχρι και πολύ μικρά clutch, αλλά και σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ώστε κάθε γυναίκα να έχει τη δυνατότητα να βρει αυτό που ταιριάζει στο δικό της προσωπικό στιλ. Το σίγουρα είναι πως μπορούν να κρατηθούν όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και με όλα τα σύνολα, ενώ ο τρόπος που θα τις κρατήσεις παίζει σημαντικό ρόλο στο στιλ που θέλεις να πετύχεις.

limeandlife.com