Αυτά είναι τα 7 «όχι» του ανδρικού ντυσίματος!

Αυτά είναι τα 7 «όχι» του ανδρικού ντυσίματος!

Για μια γυναίκα το ντύσιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, θυμάται πάντα εάν έχει βάλει το ίδιο σύνολο, όπως βέβαια θυμάται πάντα τι φοράνε οι γύρω της. Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άντρα μέσα σε όλα όσα κοιτάζει πάνω, κοιτάζει και το πώς είναι ντυμένος . Οι ακραίες στιλιστικές προτιμήσεις δεν θα σε βοηθήσουν.

Τις παρακάτω στιλιστικές επιλογές δεν πρέπει να τις ακολουθήσειςμε τίποτα.

1.Καδένες, δαχτυλίδια, μπρασελέ και ό,τι άλλο γυαλίζει.
Οι γυναίκες σιχαίνονται να βλέπουν έναν άνδρα να φοράει πιο πολλά κοσμήματα από αυτές.

2.Τα κοντομάνικα πουκάμισα
Είναι η χειρότερη επιλογή, ειδικά εκείνα με τα φαρδιά μανίκια σαν αυτό της φωτογραφίας. Εκτός του ότι είναι τελείως εκτός μόδας, θα σε κάνει να μοιάζεις με κατσουφιασμένο 10χρονο που περιμένει να τελειώσει ο γάμος που είναι καλεσμένος.

3.Οι σαγιονάρες
Αν είναι να φορέσεις την παραδοσιακή «διχάλα» τουλάχιστον κάντο όταν πηγαίνεις παραλία. Ή ας είσαι πρωτύτερα για καφέ που είναι δίπλα στην παραλία.

4.Τα βαθιά V-necks
Δεν έχει σημασία πόσο «πρησμένος» είσαι από το γυμναστήριο, δεν νοιάζει καμία γυναίκα πόσο τέλεια είναι η αποτρίχωση που έχεις κάνει στο στήθος σου. Προτιμούν τα κανονικά Τ-shirts. Και εδώ που τα λέμε, αν θέλουν να δουν πως είσαι μέσα από την μπλούζα άσε να το ψάξουν μόνες τους.

5.Τα skinny jeans
Άλλο τα παντελόνια με στενή γραμμή και άλλο τα jeans τύπου «σωλήνας». Καμία γυναικά δεν θα νιώσει άνετα με το να σε βλέπει να χωράς σε στενότερο ρούχο απ’ ότι φοράει εκείνη. Ειδικότερα, θα σημαίνει πως είσαι και πιο μικροκαμωμένος από εκείνη. Και αυτό δεν το λες και ιδιαίτερα σέξι.

6.Το αμάνικο
Μόνο αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο μπορείς να το φορέσεις. Στις βόλτες ή στη δουλεία είναι απαγορευτικό.

7.Τα πολύχρωμα παντελόνια
Εάν σου αρέσουν τα χρώματα, μάθε πως θα τα φοράς σωστά, για να της στείλεις με την εμφάνισή σου το μήνυμα που θέλεις.