Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις συχνά στο ντύσιμο σου!

Αυτά είναι τα 3 λάθη που κάνεις συχνά στο ντύσιμο σου!

Το στυλ και η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο στην πρώτη εικόνα που θα δώσεις στην κοπέλα σου, όπως βέβαια και στην εικόνα που θα σου δώσει εκείνη από τις επιλογές της.

Παρόλο που ο καθένας έχει το δικό του ύφος και την προσωπική του πινελιά στο στυλ, όλοι οι άνδρες τείνουν να πέφτουν σε συγκεκριμένα λάθη, τα οποία δεν είναι δύσκολο να διορθώσεις.

Παρακάτω σου δίνουμε το top3 των σφαλμάτων που κάνουν οι άνδρες στο προσωπικό τους στυλ. Δες ποια είναι και φρόντισε – αν τα έχεις – να μην τα ξανακάνεις:

1. Μην ακολουθείς τους celebrities

Η αντιγραφή του στυλ που λανσάρουν διάφοροι celebrities αποτελεί ένα λάθος που κάνουν πολλοί. Το «κοπιάρισμα» ενός look δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Η εμφάνισή σου πρέπει να σου ανήκει, να σε αναδεικνύει και να την αναδεικνύεις κι εσύ με τη σειρά σου.
Αν αντιγράψεις κάποιον, προφανώς και δεν θα σου πει κάποιος γιατί το έκανες, ωστόσο δεν έχεις πανομοιότυπο σώμα με τον διάσημο και αυτομάτως δε σημαίνει ότι θα είσαι τόσο ελκυστικός όσο εκείνος στα ίδια ρούχα. Εμπνεύσου από το στυλ που σου αρέσει αλλά προσάρμοσέ το στο δικό σου ύφος και την δική σου προσωπικότητα.

2. «Ακριβότερο» δεν σημαίνει απαραίτητα και «καλύτερη ποιότητα»

Η εντύπωση πως καθετί ακριβότερο είναι και καλύτερης ποιότητας έχει παγιωθεί χρόνια τώρα. «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» δεν λένε; Σε ό,τι αφορά τα ανδρικά ρούχα –και δη το πουκάμισο- τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Ο άνδρας που ξέρει να ντύνεται δεν προσέχει τη μάρκα αλλά την ποιότητα. Μάθε τι είναι εκείνο που κάνει ένα καλό πουκάμισο και γενικά ένα καλό ρούχο. Μην τα φοράς απλά, αλλά τσέκαρε την ποιότητα και την υφή του, για να σιγουρευτείς πως τα λεφτά που δίνεις, δε τα δίνεις απλά για τη μάρκα που επέλεξες.

3. Προνόησε για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων

Βρήκες ένα κουμπί που είναι πιο χαλαρό απ’ ότι θα έπρεπε; Κατάλαβες μία τρύπα στην τσέπη σου; Γενικά το να προλαβαίνεις τέτοιες καταστάσεις θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του πανικού, όταν θα έχεις επιλέξει να φορέσεις ένα ρούχο και θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να τσεκάρεις τα ρούχα σου αφού τα βγάλεις μετά την έξοδο, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων και για να είσαι σίγουρος πως την επόμενη φορά θα μπορέσεις να το φορέσεις χωρίς άγχος και αμφιβολίες.

ACTIVEMAN.GR