Αυτά είναι τα χρώματα στα μαλλιά που θα δείτε παντού το 2018!

Αυτά είναι τα χρώματα στα μαλλιά που θα δείτε παντού το 2018!

Οι μεγαλύτερες σταρ του Hollywood είναι αυτές που δημιουργούν τα trends και αυτό έγινε και το 2017. Τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως μας δείχνουν ποια είναι τα χρώματα στα μαλλιά που θα δούμε παντού το 2018.

Παστέλ Η Jourdan Dunn είναι η διάσημη που αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μοβ. Οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους και μπορούν να δώσουν στιλ στον καθένα. Αν είστε από τις τολμηρές δοκιμάστε το.

μαλλιά

Η Jourdan Dunn με μοβ μαλλιά.

Χρυσό-ροζ Η Kate Hudson έβαψε τα μαλλιά της σε αυτό το χρώμα το οποίο άρχισε να γίνεται μόδα από το 2016. Δοκιμάστε το αν είστε ξανθιά καθώς πρόκειται για μια μικρή αλλά σημαντική αλλαγή.

μαλλιά

Η Kate Hudson με χρυσό-ροζ μαλλιά.

Βαθύ σοκολατί Η Bella Hadid έχει λανσάρει εδώ και αρκετό καιρό το βαθύ σοκολατί το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς είτε είστε ξανθιά είτε είστε μελαχροινή.

μαλλιά

Η Bella Hadid με βαθύ σοκολατί.

Το χρώμα του πάγου Πρόκειται για το πολύ ανοιχτό ξανθό που πλησιάζει προς το άσπρο. Η Jennifer Lawrence λάνσαρε αυτό το χρώμα στα μαλλιά και το ίδιο έχουν κάνει και άλλες διάσημες σταρ του Hollywood. To μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτό το χρώμα μαλλιών χρειάζεται πολύ περιποίηση.

μαλλιά

Η Jennifer Lawrence με μαλλιά στο χρώμα του πάγου.

Αsh Brown Ombre Η Dakota Johnson έχει υιοθετήσει αυτό το χρώμα στα μαλλιά. Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει φυσικό και ταιριάζει σε γυναίκες που είναι είτε ξανθές είτε καστανές και μελαχροινές.

μαλλιά

Η Dakota Johnson με ash brown ombre.

Strawberry Champagne Δεν είναι ούτε ξανθό ούτε πορτοκαλί αλλά είναι ένα χρώμα που θα φωτίσει κάθε πρόσωπο. Η Ellie Bamber το προτίμησε για τα δικά της μαλλιά και μας κάνει να θέλουμε και εμείς το «καυτό» αυτό χρώμα και για τα δικά μας μαλλιά.

μαλλιά

Η Ellie Bamber με strawberry champagne.

spirossoulis.com