Ασφαλή και όμορφα θα είναι πλέον τα πεζοδρόμια στο δήμο Παύλου Μέλα!

Ασφαλή και όμορφα θα είναι πλέον τα πεζοδρόμια στο δήμο Παύλου Μέλα!

Με στόχο την ανεμπόδιστη και ασφαλή διέλευση των πεζών ο δήμος Παύλου Μελά υλοποιεί την κατασκευή ή ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων – πεζόδρομων.

Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε τμήματα των πεζόδρομων – πεζοδρομίων της περιοχής της οδού Μαυρομιχάλη, στο Τμήμα της που βρίσκεται προς τη Λεωφόρο Στρατού και τις Εργατικές κατοικίες και μάλιστα πολύ κοντά σε σχολικά συγκροτήματα και παιδικές χαρές.

Επίσης ανακατασκευάζεται τοιχίο δίπλα από το κτίριο της Πρόνοιας Σταυρούπολης, στο γήπεδο μπάσκετ.

Το έργο είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου με τίτλο «Κατασκευή Πεζόδρομων του Δήμου». Η επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ασημίνα Παπαδιαμαντή και ο Νικόλαος Καμπράγκος, ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο Στέφανο Βάρφη και στη συνέχεια το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για τις εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και αυτές που είναι σε εξέλιξη.

Η δημιουργία νέας υποδομής και η βελτίωση της υφιστάμενης, ελαχιστοποιούν τα προβλήματα πρόσβασης και διακίνησης, συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία  της πόλης μας, παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους.