Αστράγαλοι γυμνοί στο κρύο, το pinroll και το ανεξήγητο φαινόμενο της μόδας (Video)

Αστράγαλοι γυμνοί στο κρύο, το pinroll και το ανεξήγητο φαινόμενο της μόδας (Video)

Το κάνουν πολλοί και ίσως και εσύ να είσαι ένας από αυτούς που μέσα στο καταχείμωνο κινείσαι στους δρόμους ή καβαλάς τη μηχανή σου, με το τζιν παντελόνι μαζεμένο σε στιλ pintoll, αθλητικό παπούτσι, κοντή κάλτσα και τον αστράγαλο γυμνό!

Πρόκειται για τη νέα αυτή τάση της μόδας επιτάσσει κοντά παντελόνια που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο. Το αγγλοσαξωνικό στιλιστικό μοντέλο «pinroll» εξελίσσεται ακόμα και στις πιο παγωμένες χώρες της Ευρώπης χωρίς να μπορεί κανένας να εξηγήσει το γιατί.

Η νέα τάση της μόδας επιτάσσει κοντά παντελόνια που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο και αυτό είναι ίσως λογικό το καλοκαίρι, όμως τον χειμώνα και ειδικά σε χώρες που οι θερμοκρασίες δύσκολα γίνονται διψήφιες, μικροί και μεγάλοι φορούν sneakers και παντελόνια με τον αστράγαλο σε κοινή θέα.

Αγνοώντας τις πολικές θερμοκρασίες που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, έφηβοι, νέοι αλλά και πιο μεγάλοι σε ηλικία ακολουθούν πιστά τη νέα στιλιστική τάση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» που απεικονίζει στο σχετικό άρθρο της και την επίμαχη φωτογραφία, αντί να γυρίσεις το ρεβέρ του παντελονιού σου για να το κάνεις πιο κοντό, το παντελόνι είναι πιο κοντό από μόνο του ….Τα αθλητικά παπούτσια συμπληρώνουν το σύνολο και εννοείται πως μαζί με το παντελόνι, θα κοντύνουν και οι κάλτσες. Οι κάλτσες σοσόνια είναι πλέον must ως ένα ανεξήγητο φαινόμενο.

Όμως για να είσαι must θα πρέπει να ξέρεις πώς να κάνεις σωστά το παντελόνι σου σε στιλ pinroll.

Σκέψου ότι το pinroll δεν γίνεται σε όλων των ειδών τα παπούτσια.

ACTIVEMAN.GR