Απορρίφτηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ – Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Απορρίφτηκε η προσφυγή του ΠΑΟΚ – Οριστικά πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Άμεσα βγήκε τελικά, όπως αναμενόταν, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφορικά με την έφεση του ΠΑΟΚ για την τύχη του ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι Αρεοπαγίτες δικαστές απέρριψαν την προσφυγή του ΠΑΟΚ, διατήρησαν τις ίδιες ποινές και έχρισαν οριστικά και αμετάκλητα την Ένωση Πρωταθλήτρια Ελλάδας για την σεζόν 2017-18.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει απονομή και φιέστα στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα πάρει εορταστικό χαρακτήρα μία εβδομάδα πριν από τον τελικό κυπέλλου της 12ης Μαΐου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόφασης:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε, σχετικά με την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Lubos Michel, Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα εξής.

Κηρύσσει απαράδεκτη την προσφυγή όσον αφορά τον προσφεύγοντα Lubos Michel. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει ουσιαστικά την κρινόμενη προσφυγή ως προς τους λοιπούς διαδίκους.