Απίστευτη επίθεση Μυλόπουλου σε δημοσιογράφο! Όλος ο ντροπιαστικός διάλογος!

Απίστευτη επίθεση Μυλόπουλου σε δημοσιογράφο! Όλος ο ντροπιαστικός διάλογος!

Από κάθε όριο ευπρέπειας ξέφυγε σήμερα ο Πρόεδρος της “Αττικό Μετρό”, καθώς επιτέθηκε με αήθεις εκφράσεις σε γνωστή δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης, επειδή αυτή, κάνοντας προφανώς πολύ καλά την δουλειά της, αποκάλυψε πληροφορίες και εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες οι εργασίες του σταθμού Βενιζέλου, πηγαίνουν έξι μήνες πίσω!

Μάλιστα η δημοσιογράφος Άννυ Καρολίδου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της από τον ίδιο τον κ. Μυλόπουλο, καθώς όπως παραδέχεται και αυτός είχαν συνομιλία πριν από το ρεπορτάζ!

Μόλις όμως αυτό δημοσιοποιήθηκε, ο Γιάννης Μυλόπουλος, δεν προέβη σε επίσημη διάψευση, όπως ο θεσμικός του ρόλος επιβάλει, αλλά προχώρησε σε έναν διάλογο μάλλον χαμηλού επιπέδου, που δεν ταιριάζει καθόλου ούτε στον θεσμικό του ρόλο αλλά ούτε και στην ιδιότητα του ακαδημαϊκού δασκάλου. Ο κ. Μυλόπουλος αντέδρασε με έναν τρόπο που θυμίζει μία Κατίνα που εξεγείρεται επειδή κάποιος λέρωσε την μπουγάδα της! Αντί να διαψεύσει αν μπορεί τις πληροφορίες, κάποιες από τις οποίες έδωσε ο ίδιος, προχώρησε σε αήθεις προσωπικούς χαρακτηρισμούς, υπονοώντας ότι η δημοσιογράφος είναι όργανο κάποιου αντιπάλου του κ. Μυλόπουλου…

Ο άλλοτε εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, που έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά χαρακτήρισε Fake news το δημοσίευμα. “Ακόμη ένα ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα τύπου “fake news” για το Μετρό Θεσσαλονίκης. Το έργο προχωρεί και θα τελειώσει σε πείσμα των «νοσταλγών» του κακού παρελθόντος”, έγραψε, ποστάροντας το δημοσίευμα για να ακολουθήσει ο παρακάτω διαδικτυακός διάλογος:

 • Karolidou Annie Οχι και fake προεδρε, και μαζι μιλησαμε
  – Γιάννης Α. Μυλόπουλος Μόνο που αυτά που έγραψες για καθυστερήσεις κλπ τα έβγαλες από το μυαλό σου. Και κατά τραγική συγκυρία, εξυπηρετούν συγκεκριμένη προπαγάνδα.
  Η αξιοπιστία, να ξέρεις, δύσκολα κατακτιέται και πολύ εύκολα χάνεται. Κι εσύ σήμερα την έχασες. Καλή τύχη στον κίτρινο δρόμο που επέλεξες.

  Karolidou Annie Αν θυμασαι προεδρε, εσυ, ως προσφατα, ελεγες για κλεισιμο της Βενιζελου το καλοκαιρι και οι δημοσιογραφοι εχουμε την καλη επαγγελματικη συνηθεια να ψαχνουμε τα θεματα απο πολλες πλευρες, παντα ειδικων εννοειται. Δεν κατανοω την αντιδραση σου, νασαι καλα παντως, την υποθεση Μετρο την παρακολουθω πολυ πριν το 2006 και φυσικα θα συνεχισω να το κανω, χωρις χρωματισμους και σιγουρα χωρις κιτρινισμους

  Γιάννης Α. Μυλόπουλος Αυτά που λες κι αυτά που γράφεις επιβεβαιώνουν ότι είσαι μέρος του προβλήματος του Μετρό και όχι της λύσης του.
  Απλώς όλοι εσείς έχετε την ατυχία να σας έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το Μετρό θα προχωρήσει και θα τελειώσει, παρόλες τις περί του αντιθέτου προσπάθειές σας και όσο κι αν αυτό δεν σας αρέσει. Σταματώ εδώ. Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με κακοπροαίρετους και κίτρινους. Αρκετά!
 • Η ανταπάντηση
  Μετά τον πρωτοφανή αυτόν διάλογο η δημοσιογράφος επέλεξε να απαντήσει όχι στο Facebook αλλά με ρεπορτάζ της, στο οποίο, μεταξύ άλλων γράφει:

  Το ξέρουμε και το έχουμε γράψει ότι η διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε., όπως και η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσει το έργο, το έχουμε γράψει επανειλημμένως και φυσικά δεν έχουμε λόγο να μην το ξανατονίσουμε. Όμως, η πορεία των έργων δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης.

  “Προς το παρόν ευχόμαστε να μην υπάρξουν απρόοπτα με την αρχαιολογική έρευνα – γιατί από αυτήν εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό οι χρόνοι – περιμένουμε τη συμβασιοποίηση του νέου αντικειμένου και το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

  Όσον αφορά τα περί «κακοπροαίρετων», «κιτρίνων» και «ανθρώπων που είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης», απλώς τα αντιπαρέρχομαι και δηλώνω πως επιδιώκω μόνο την αντικειμενική και υπεύθυνη ενημέρωση της κοινής γνώμης, στόχο που με συνέπεια υπηρετεί η Voria.gr.

  Και, εύχομαι, όπως όλοι οι Θεσσαλονικείς, το πολύπαθο έργο να τελειώσει πιο γρήγορα ακόμα και από τους χρόνους που έχει ανακοινώσει ο κ. Μυλόπουλος”, κατέληξε στο άρθρο της η Άννυ Καρολίδου.