Απίστευτη αποκάλυψη από Κακλαμανάκη: «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν 12 ετών, πριν 9 χρόνια»

Απίστευτη αποκάλυψη από Κακλαμανάκη: «Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν 12 ετών, πριν 9 χρόνια»

Η καταγγελία ανατριχιάζει τον κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Η «βόμβα» από τον Νίκο Κακλαμανάκη, που αφορά τη σημερινή, νέα καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για ακόμη μία σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο των παραγόντων της ΕΙΟ!

Όπως είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Mega, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά κορίτσι που τότε ήταν 12 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, αλλά δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να εκτεθεί και να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Επί τρεις ώρες η Σοφία Μπεκατώρου κατέθετε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών τα όσα δραματικά έζησε το 1998. Ωστόσο, η Ολυμπιονίκης δεν έμεινε σε αυτό, αλλά προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα: αναφέρθηκε σε περίπτωση συναθλήτριάς της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί!