Αντώναρος προς Μητσοτάκη: “Αντικαταστατική η διαγραφή μου! Πάμε στα όργανα του κόμματος!”

Αντώναρος προς Μητσοτάκη: “Αντικαταστατική η διαγραφή μου! Πάμε στα όργανα του κόμματος!”

Αποφασισμένος να σύρει την ηγεσία της Ν.Δ. σε αντιπαράθεση εντός των οργάνων εμφανίζεται κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Ευάγγελος Αντώναρος, που χαρακτηρίζει άκυρη τη διαγραφή του που ανακοίνωσε νωρίτερα το γραφείο τύπου της Ν.Δ.! Με δήλωσή του, προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ακολουθήσει την καταστατική διαδικασία για τη διαγραφή του, που θεωρεί “αντικαταστατική” και παράλληλα καταγγέλλει “συκοφαντικές διαρροές” σε βάρος του, από “εντεταλμένα” κομματικά στελέχη.

Η δήλωση του κ. Αντώναρου όπως αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έχει ως εξής:

“Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανηκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη “τίθεμαι” εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιέχομενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Ολοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη σταση του κ. Μητσοτάκη.”

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ:"Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανηκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλ…

Posted by Evangelos Antonaros on Samstag, 10. Februar 2018