Ανοχή στους αναρχικούς, ξύλο στους εκπαιδευτικούς. Συγκρίνετε τα VIDEOS!

Ανοχή στους αναρχικούς, ξύλο στους εκπαιδευτικούς. Συγκρίνετε τα VIDEOS!

Την ώρα που ομάδες αναρχικών “αλωνίζουν” ανενόχλητες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, η εξαντλεί την …ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ. έναντι διαδηλωτών εκπαιδευτικών που ζητούν διορισμούς.

Το… ξύλο σε εκπαιδευτικούς, συνοδεία χημικών, έπεσε στο προαύλιο του Υπουργείου Παιδείας. Διαδηλωτές πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου με σκοπό να φτάσουν στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για να τον συναντήσουν, αφού δεν επετράπη η πρόσβαση σε αντιπροσωπεία τους (ο υπουργός έλλειπε). Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν στη ρίψη χημικών και βάση εντολών επιτέθηκαν για να απωθήσουν τους εκπαιδευτικούς που μπήκαν στο χώρο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των διαδηλωτών, υπήρξαν τραυματίες εκπαιδευτικοί από τη συμπλοκή με την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τα βάζει με την ΕΛΑΣ για την πλήρη αποθράσυνση των αναρχικών, που απολαμβάνοντας εδώ και καιρό την ανοχή της κυβέρνησης σε κάθε τους δραστηριότητα, έχουν …ξεσαλώσει κάνοντας όλο και πιο αισθητή την παρουσία τους.

Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τη σύγκριση. Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο kathimerini.gr από το πέρασμα των κουκουλοφόρων στην Πατησίων. Δείτε και το βίντεο που αναρτήθηκε στο newsbeast.gr από τα επεισόδια στο υπουργείο Παιδείας.