“Αναληθείς οι κατηγορίες σε βάρος μου” λέει ο Simon Le Bon των Duran Duran

“Αναληθείς οι κατηγορίες σε βάρος μου” λέει ο Simon Le Bon των Duran Duran

Και ο Simon Le Bon έπεσε θύμα των καταγγελιών περί σεξουαλικής κακοποίησης την οποία φέρεται πως έκανε το… 1995.    Ο βασικός τραγουδιστής των Duran Duran Simon Le Bon  αρνείται κάθε κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση φίλης του συγκροτήματος. Ο ίδιος, όπως έγραψε το BBC,  είπε πως η ιστορία της κοπέλας είναι απλώς αναληθής.

Η Σερίν Χαρίρι ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής τη θώπευσε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα σε ένα δισκάδικο στο οποίο εργαζόταν το 1995.

Με ανάρτησή της στο facebook είπε πως ο Le Bon τη θώπευσε ενώ πόζαρε για φωτογραφίες . «Σοκαρίστηκα και πάγωσα» είπε προσθέτοντας πως δεν ζητούσε αποζημίωση από τον τραγουδιστή αλλά ένα απλό συγγνώμη.

Η Χαρίρι είναι 47 ετών και εργάζεται στο Λος Άντζελες και είπε πως μετά το επεισόδιο φοβόταν για τις επιπτώσεις αν ερχόταν σε αντιπαράθεση με τον Le Bon. Πως θα την απέλυαν, θα την απέρριπταν, θα την αγνοούσαν ακόμη και θα την μισούσαν.

Αποφάσισε να αλλάξει στάση όταν το 2016 είδε το βίντεο για τον Ντόναλντ Τραμπ, πως δεν ήθελε άλλο να κρατάει το μυστικό και πως θέλει πια όλος ο κόσμος να μάθει τι της έκανε  ο τραγουδιστής.

Από την πλευρά του ο Simon Le Bon ανέβασε ένα μήνυμα στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook έγραψε πως  το επεισόδιο για το οποίο τον κατηγορεί θα ήταν και τότε όσο είναι και τώρα απαράδεκτο για μένα. Αλλά εκτός αυτών η κατηγορία είναι και αναληθής. «Όταν η κα Χαρίρι με προσέγγισε πριν μήνες της  πρότεινα να βρεθούμε. Αντ’ αυτού εκείνη αποφάσισε να το δημοσιεύσει.

Ανέκαθεν παραδεχόμουν τα  λάθη και τις αποτυχίες μου. Αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που δεν έχω κάνει”.