Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη-Παπαγγελόπουλου: ”Θα πάς φυλακή”-”Κάνεις σόου”

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ Γεωργιάδη-Παπαγγελόπουλου: ”Θα πάς φυλακή”-”Κάνεις σόου”

Η αναφορά του Δημήτρη  Παπαγγελόπουλου για μερική  ενημέρωση που είχε για τον φάκελο Novartis και όχι άτυπη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη,  ο οποίος ζήτησε να του πει  σε ποιο εδάφιο του Συντάγματος αναφέρεται ότι μπορεί να πάρει μερική  ενημέρωση του φακέλου.

«Επειδή δεν μπορείτε να πάρετε μερική  ενημέρωση του φακέλου και το ξέρετε, άρα αυτό που κάνατε  είναι άτυπο. Αυτή είναι η παραβίαση του Συντάγματος», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε κι άλλο τους τόνους και άφησε να εννοηθεί ότι ως αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης ο  κ. Παπαγγελόπουλος θα οδηγηθεί κάποια στιγμή στη φυλακή.

«Γιατί φοβάστε να  ανοίξετε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, μήπως γιατί μιλάγατε με την κ.Τουλουπάκη 25 φορές την ημέρα;  Θα ανοίξουμε τα τηλέφωνα σας κ. υπουργέ και αν δε φοβάστε ανοίξτε τα μόνος σας.  Αλλά αν  τα  ανοίξετε, θα πάτε φυλακή, γι’ αυτό σκύβετε το κεφάλι, αλλά θα έρθει και αυτή η ώρα».

Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης ανάφερε ότι ο κ. Γεωργιαδης για  ακόμα μία φορά παραποιεί τα λεγόμενά του.
«Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Γεωργιάδη σε σόου εντυπώσεων. Ο λαός καταλαβαίνει. Επιδίδεστε σε επικοινωνιακά σόου και συνεχίζεται να απειλείτε. Όταν θα έρθει η δικογραφία στη Βουλή για τη μήνυση σε βάρος μου θα ζητήσω προανακριτική , να ανοίξουν τα τηλέφωνά μου. Κανένα τηλεφώνημά μου δεν είχε παράνομη πράξη»

iefimerida