Ανάσες δροσιάς και ψυχαγωγίας στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Νεάπολης Συκεών

Ανάσες δροσιάς και ψυχαγωγίας στους θερινούς κινηματογράφους του Δήμου Νεάπολης Συκεών

Σε «σινεφίλ» καλοκαιρινές βραδιές μας προσκαλεί ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, καθώς ξεκινάνε οι προβολές των δύο θερινών κινηματογράφων Σινέ «Παράδεισος» και  Σινέ «Άλσος».

Από τις 25 Ιουνίου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου, οι δυο μικρές οάσεις, υπόσχονται νύχτες δροσιάς αλλά και ψυχαγωγίας με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολής με τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες.

Είκοσι ταινίες από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο για τους μεγάλους, αλλά και παιδικές ταινίες για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους, επιλέχθηκαν και θα προβληθούν στους δύο Δημοτικούς Θερινούς Κινηματογράφους.

Οι προβολές ξεκινούν με την ταινία «Το τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη που θα προβληθεί στις 25,26 και 27/6 στο Σινέ «Άλσος» και στις 28,29,30/6 και 1/7 στο Σινέ «Παράδεισος