Αμυράς: Το «όλα στο φως» δεν εξαιρεί τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αμυράς: Το «όλα στο φως» δεν εξαιρεί τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Καλείστε να αποδείξετε σήμερα ότι θέλετε όλα να τα βγάλετε στο φως, να φανεί όλη η αλήθεια, κατ’ απαίτηση του ελληνικού λαού» ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, απευθυνόμενος στα έδρανα της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Φοβάμαι, όμως, ότι εσείς της κυβερνητικής πλειοψηφίας περισσότερο ενδιαφέρεστε για τις κομματικές εντυπώσεις και όχι για τη διερεύνηση της αλήθειας και φοβάμαι πολύ ότι θα χρησιμοποιήσετε τη Βουλή και την πλειοψηφία που διαθέτετε κατά το δοκούν» σημείωσε και σχολίασε ότι η προανακριτική επιτροπή για 10 πολιτικά πρόσωπα μάλλον θα αναπέμψει τον φάκελο της NOVARTIS στη δικαιοσύνη.

«Όταν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ λέτε “όλα στο φως”, δεν μπορείτε να εξαιρείτε τη δική σας περίοδο» τόνισε ο κ. Αμυράς, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, παρατηρώντας ότι «αυτό το μικροκομματικό παιχνίδι δεν ωφελεί τον τόπο, δεν βοηθά στην αναζήτηση της αλήθειας». «Όλα στο φως και καμία χρονική εξαίρεση για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού.