Ήρωας σκύλος δέχτηκε τρεις σφαίρες προστατεύοντας 16χρονη από ληστές! (VIDEO)

Ήρωας σκύλος δέχτηκε τρεις σφαίρες προστατεύοντας 16χρονη από ληστές! (VIDEO)

Ένας σκύλος ήρωας, έχει συγκεντρώσει αφάνταστη αγάπη στο Σιάτλ των ΗΠΑ, καθώς όσοι μαθαίνουν την ιστορία του θέλουν να συνεισφέρουν στα μεγάλα έξοδα νοσηλείας, για να την αποκατάσταση της υγείας του.  Κι αυτό, διότι ο συγκλονιστικός Ρεξ,  ένας επιβλητικός γερμανικός ποιμενικός, τραυματίστηκε από τρεις σφαίρες προσπαθώντας να προστατέψει την 16χρονη κόρη της οικογένειας από διαρρήκτες!

Ο σκύλος βρισκόταν μόνος στο σπίτι με τη 16χρονη, όταν εισέβαλαν οι κακοποιοί.

Δύο διαρρήκτες έσπασαν έναν παράθυρο και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η κοπέλα έτρεξε στο δωμάτιο των γονιών της. Κρύφτηκε γρήγορα μέσα σε μία ντουλάπα και κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης 911 για να σπεύσει η αστυνομία.

Ο σκύλος, ωστόσο, δεν την ακολούθησε κι έμεινε στον κάτω όροφο για να προστατέψει το σπίτι του.

Οι δράστες χτύπησαν τον σκύλο και αυτός προς το παρόν στάθηκε στην άκρη περιοριζόμενος να ξεσηκώνει τον κόσμο με τα γαυγίσματά του,  αλλά αμέσως η κατάσταση μεταβλήθηκε από διάρρηξη σε εν εξελίξει ληστεία, αφού οι εισβολείς επιχείρησαν να ανέβουν στον επάνω όροφο για να προλάβουν την κοπέλα που ήταν στο σπίτι και να την ακινητοποιήσουν πριν καλέσει τις αρχές.

Τότε ήταν που ο Ρεξ, αποφασισμένος να μην επιτρέψει στους επιτιθέμενους να πλησιάσουν την κοπέλα τους επιτέθηκε με όλη την δύναμη της ράτσας του.

Εκείνοι, καθώς βρέθηκαν απέναντι σε έναν εξαγριωμένο λυκόσκυλο που δεν έδειχνε να πτοείται από το γεογνός πως οι εισβολείς υπερτερούσαν σε αριθμό, τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο λαιμό και στα πόδια. Τότε ακούστηκαν και οι πρώτες σειρήνες, γεγονός που ανάγκασε τους δράστες να τραπούν σε φυγή.

Ο σκύλος σύμφωνα με το τοπικό «Q13 Fox» έχει τραύματα, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Πλέον, η οικογένεια είναι στο πλάι του Rex και αναμένει την πορεία της υγείας του, αφού ίσως χρειαστεί χειρουργείο. Ο κόσμος συγκινημένος από την ιστορία προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένεια να συγκεντρώσει χρήματα για τη νοσηλεία του σκύλου, αφού τα έξοδα είναι πολλά.

gazzeta plus