Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΒΕΘ:

Απεβίωσε, αιφνιδιαστικά, ο πρόεδρος του ΒΕΘ

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο επιμελητηριακός  και  επιχειρηματικός  κόσμος της Ελλάδας  καθώς απεβίωσε, αιφνιδιαστικά, το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Β΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΒΕΘ, με σημαντική πορεία στα κοινά και μακρά επιχειρηματική, αξιόλογη, δραστηριότητα, ήταν 60 ετών.

 

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Από το 1978 ασχολείται με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία «PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ» που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εγκατεστημένων στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ).
Από το 1997 εκλέγεται στη διοίκηση του Βιοτεχνικού  Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2006, εκλέχθηκε στο αξίωμα του α΄ αντιπροέδρου. Το Δεκέμβριο του 2010 ανέλαβε τα ηνία του επιμελητηρίου από τη θέση του προέδρου.Τον Απρίλιο του 2012 εξελέγη α΄ αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το Δεκέμβριο του 2017 επανεξέλεγη με ποσοστό 66,58% πρόεδρος του ΒΕΘ και τον Φεβρουάριο του 2018 Β΄ αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.