Έτσι μπορείς να ζήσεις ένα διαφορετικό και οικονομικό Πάσχα

Έτσι μπορείς να ζήσεις ένα διαφορετικό και οικονομικό Πάσχα

Αν θέλεις να ζήσεις ένα διαφορετικό Πάσχα, να μη …ξεπαραδιαστείς, αλλά και να μην εγκλωβιστείς με τους συγγενείς στο χωριό τότε πρέπει να ανακαλύψεις έναν διαφορετικό προορισμό.

Το Activeman.gr και το Greek Travel Services, σου προτείνουν μια διαφορετική και πολύ αυθεντική επιλογή εξόρμησης για το Πάσχα στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης, στο Δέλτα Νέστου και στο Παρανέστι Δράμας.

Αν το Πάσχα για σένα και την παρέα σου, είναι συνυφασμένο με τη φύση, την φιλοξενία και το καλό φαγητό, τότε η πρόταση αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή για σένα, την παρέα ή οικογένειά σου με βασική διαμονή στο ξενοδοχείο τετράστερο Τζιβαέρι στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης

Δες πως γίνεται το πρόγραμμα:

– Μεγάλη Παρασκευή

Αναχώρηση από το Greek Travel Services το μεσημέρι, με στάση καθ’ οδόν για καφέ, και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, Ακολουθία Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο εξ’ ιδίων σε ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

– Μεγάλο Σάββατο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επισκεπτόμαστε την γύρω περιοχή του Δέλτα του Νέστου με τον προστατευμένο υγροβιότοπό της (αποτελεί Εθνικό Πάρκο) όπου κανείς μπορεί να δει σπάνια πουλιά, φλαμίνγκο και άλλα είδη αναλόγως της εποχής. Μετάβαση σε κοντινή ταβέρνα της περιοχής για ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Εκκλησία για την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Σπιτική Μαγειρίτσα για όποιον επιθυμεί. Διανυκτέρευση.

– Κυριακή του Πάσχα

Πρωινό στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι μετάβαση σε ταβέρνα της περιοχής για το Πασχαλινό τραπέζι. Ελεύθερο απόγευμα για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

– Δευτέρα του Πάσχα

Πρωινό και check out από το ξενοδοχείο. Μετάβαση στο Παρανέστι, ώστε να γνωρίσουμε λίγο αυτό το δημοφιλές οικοσύστημα της περιοχής, με τους καταρράκτες και το «Αρκουδόρεμα» -χρόνος για περπάτημα αν επιθυμείτε. Συνεχίζουμε για την παραθαλάσσια περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας για το μεσημεριανό γεύμα (εξ’ ιδίων). Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα.

Πληροφορίες και Κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310 555111 και στο email info@greektravelservices.com