Έτσι θα διαλέξεις τη σωστή τσάντα ανάλογα με το στυλ σου

Έτσι θα διαλέξεις τη σωστή τσάντα ανάλογα με το στυλ σου

Πριν κάνετε κάποια αγορά TΣΑΝΤΑΣ, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε.

Δείτε τα στυλ τσάντας που σας προτείνουμε:

Backpack:

Ας εξετάσουμε για αρχή την τσάντα στην οποία έχετε την πιο άνεση και δεν είναι άλλο από το σακίδιο. Το σακίδιο είναι μια τσάντα που μπορείς να την φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι ανάγκη να είναι αθλητική αλλά μια καλή δερμάτινη θα σου λύσει τα χέρια. Μερικά brand σχεδιαστών στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει σειρές από πολυτελή σακίδια, όπως Gucci και Fendi.

Τσάντα Ταχυδρόμου:

Άλλη μια εύκολη και χρηστική τσάντα είναι αυτή του ταχυδρόμου. Η τσάντα αυτή είναι στην ουσία ένας ιμάντας που φοριέται πάνω από τον ένα ώμο, ενώ η τσάντα στηρίζεται στην αντίθετη πλευρά ή στο κάτω μέρος της πλάτης. Απλά να είστε προσεκτικοί να μην καταστρέψετε το ύφασμα στα ρούχα σας (από την υπερβολική χρήση), καθώς και να μην σας προκαλέσει ενόχληση στον ώμο σας.

Duffel Bags:

Η τσάντα duffel παίρνει το όνομά της από μια πόλη στο Βέλγιο. Το ύφασμα με το οποίο είναι φτιαγμένο χρησιμοποιείται συνήθως για το γυμναστήριο και για μικρά ταξίδια -τύπου σαββατοκύριακο-, είναι πιο ανθεκτικό και για τη μεταφορά βαρύτερων πραγμάτων είτε υπολογιστών.

Χαρτοφύλακες:

Δεν είναι και οι πιο διαδεδομένες τσάντες για το 2017. Είναι μια τσάντα όμως διαχρονική που έχει συνδεθεί με συγκεκριμένα επαγγέλματα με κύρος (γιατρός, δικηγόρος, δημοσιογράφος). Συνήθως, αυτές οι τσάντες είναι δερμάτινες και χρησιμοποιούνται κατά βάση με κουστούμια.