Έρευνα:Δεν θα βγούμε από τα μνημόνια το καλοκαίρι λένε 8 στους 10

Έρευνα:Δεν θα βγούμε από τα μνημόνια το καλοκαίρι λένε 8 στους 10

Αρνητικά κρίνει τη στάση που κράτησε η κυβέρνηση στα τρέχοντας ζητήματα της επικαιρότητας το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σύμφωνα με έρευνα της Prorata.
Παράλληλα, το 77% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η χώρα δεν θα καταφέρει να βγει από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών, στο σύνολό τους οι πολίτες νιώθουν απογοητευμένοι από την γενικά κατάσταση της χώρας και απαισιόδοξοι για την ολοκλήρωση των στόχων της ελληνικής οικονομίας εντός του χρονοδιαγράμματος.

Όσον αφορά τη συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού του υπουργού Άμυνας στη Σαουδική Αραβία το 59% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε την υπόθεση αρνητικά ή μάλλον αρνητικά, ενώ δυσαρέσκεια εκφράζουν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 41%.

Η αποδοκιμασία των πολιτών προς το κυβερνών κόμμα είναι ακόμα μεγαλύτερη για το θέμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Δυτική Αττική. Σε ποσοστό που φτάνει το 75% (αρνητικά και μάλλον αρνητικά) οι ερωτηθέντες κατακρίνουν τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

in.gr