«Έπεσε» και πάλι η πλατφόρμα του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

«Έπεσε» και πάλι η πλατφόρμα του «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

Μπλακ άουτ και πάλι στην ηλεκτρονική σελίδα και πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον». Μη προσβάσιμη είναι από το πρωί η διεύθυνση exoikonomisi.ypen.gr που οδηγεί στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο δημοφιλές πρόγραμμα.

Η ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που θέλουν να επιδοτηθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους, δεν έχει τελειωμό. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της υποβολής αιτήσεων των ιδιοκτητών κατοικιών στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας αλλά όσοι επιχειρούν από το πρωί να μπουν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν τα καταφέρνουν.

Χθες το βράδυ η σελίδα είχε αναρτήσει μήνυμα που ενημέρωνε τους ηλεκτρονικούς επισκέπτες πως εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης, ενώ το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έκανε λόγο για ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας. Μάλιστα με νεότερη ανακοίνωση του συμπλήρωνε πως η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά από το πρωί της Τρίτης. Καμία μέχρι στιγμής ενημέρωση δεν υπάρχει από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. in.gr