Ένα διάλειμμα για τον Γούντι Άλεν;

Ένα διάλειμμα για τον Γούντι Άλεν;

Ο Γούντι Άλεν, έπειτα από δεκαετίες αδιάκοπης εργασίας και σκηνοθεσίας τουλάχιστον μίας ταινίας τον χρόνο, προχωρά σε ένα μεγάλο διάλειμμα.

Η ταινία «A Rainy Day in New York» (Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη) – η 48η μεγάλου μήκους δημιουργία του Γούντι Άλεν – ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο και πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Amazon πριν από το τέλος του έτους.

Με βάση τις διαπραγματεύσεις του 2016 από τον τότε επικεφαλής του στούντιο, Ρόι Πράις, η Amazon έχει συμφωνία με τον Γούντι Άλεν για τρεις ακόμα ταινίες μετά το «Rainy Day».

Νωρίτερα φέτος, ένα άρθρο του περιοδικού «The Hollywood Reporter» ανέφερε ότι η Amazon μπορεί να αποφασίσει να σπάσει τη συμφωνία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μια βαριά αποζημίωση.

Και ο 82χρονος Woodman, δεν έχει καμία ταινία έτοιμη να κυκλοφορήσει το 2019.

Σύμφωνα με το IMDb, υπάρχει ένα πρότζεκτ χωρίς τίτλο του Γούντι Άλεν σε στάδιο προπαραγωγής για το 2020. Αλλά πηγές αναφέρουν ότι ο Άλεν δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει χρηματοδότηση για το έργο.

«Ο Γούντι αγαπά να δουλεύει. Ποτέ δεν κάνει διακοπές. Αλλά θα χρειαστεί χρόνο φέτος μέχρι να βρει έναν υποστηρικτή» είπε μια πηγή.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ