Ένας «μπλε» περίπατος μέχρι τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου

Ένας «μπλε» περίπατος μέχρι τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου

Την Παγκόσμια Ημέρα Ημέρα Ευχής 29 Απριλίου, γιορτάζει ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Όπως κάθε χρόνο, ο οργανισμός καλεί τους πολίτες να φορέσουν κάτι μπλε και να περπατήσουν μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του Make a Wish, στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “ Make-A-Wish”.

“ Με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής στις 6:00μ.μ. και τερματισμό στις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές για τη ζωή τους ασθένειες”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα φωταγωγηθούν στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού.Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οργανισμού και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 523978

ΑΠΕ ΜΠΕ