Έγκυος η Μέγκαν

Έγκυος η Μέγκαν

Τελικά αυτό που όλοι ανέμεναν έγινε. Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε σήμερα πως η δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος και θα γεννήσει την επόμενη άνοιξη.

Η ανακοίνωση έγινε ενώ η 37χρονη Μέγκαν και ο 34χρονος Χάρι έφτασαν στο Σίδνεϊ στο πλαίσιο μιας περιοδείας που θα διαρκέσει 16 ημέρες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε πως το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε στο Γουίνδσορ πριν πέντε μήνες ήταν χαρούμενο που μοιράστηκε αυτό το ευτυχές γεγονός με τον κόσμο.

Το μωρό τους θα είναι το 7ο στη διαδοχή του θρόνου.

Η βασίλισσα και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας έμαθαν τα ευχάριστα την Παρασκευή όταν συγκεντρώθηκαν όλοι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Η Μέγκαν έκανε τον υπέρηχο των 12 εβδομάδων. Πήγε δε στον γάμο με ένα μακρύ, μαύρο μπλε παλτό το οποίο άφηνε να εννοηθεί τη χαρμόσυνη είδηση που τελικά ήρθε τρεις μέρες αργότερα.

Αναφέρεται πως είναι η πρώτη επίσημη περιοδεία του ζευγαριού ενώ οι επίσημες υποχρεώσεις τους ξεκινούν την Τρίτη.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών του Χάρι – του Καρόλου και της Νταϊάνας- οι οποίοι έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στα ίδια ακριβώς μέρη.

Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι ξάδερφος με τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις, αλλά δεν θα είναι πρίγκιπας. Θα ονομάζεται λόρδος  και λαίδη όπως τα παιδιά κάθε άλλου δούκα, διότι ο Χάρι δεν είναι στην ευθεία γραμμή διαδοχής.

Όλοι οι συγγενείς εξέφρασαν τη χαρά τους για το χαρμόσυνο γεγονός.

Σε ό,τι αφορά την περιοδεία, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Καμία από τις 70 περίπου υποχρεώσεις του ζεύγους δεν θα ακυρωθεί. Τα νησιά Φίτζι και Τόνγκα θα παραμείνουν στην περιοδεία παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν σχετικά με τον ιό ζίκα – που θα μπορούσε να μολύνει τη Μέγκαν αν την τσιμπήσει μολυσμένο κουνούπι. Το Παλάτι εξάλλου είπε πως η Μέγκαν έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ωστόσο, όμως, όλα άλλαξαν καθώς θα είναι πλέον η περιοδεία της Μέγκαν ως εγκύου. Σε κάθε βήμα της το γεγονός αυτό θα σημαίνει ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Σε ό,τι αφορά τα.. ονόματα. Οι μπουκ μέικερς ήδη έχουν μερικά στο παιχνίδι… Νταϊάνα, Βικτόρια και Αλέξανδρος είναι μερικά από τα φαβορί.