Άρχισαν “μπαλωθιές” για την Ντόρα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Χανιά!

Άρχισαν “μπαλωθιές” για την Ντόρα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Χανιά!

Καθώς συζητιέται όλο και περισσότερο ο πιθανός εκλογικός “επαναπατρισμός” της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην εκλογική περιφέρεια Χανίων, στο πλαίσιο της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να φανεί υπερβατικός έναντι των κατηγοριών περί οικογενειοκρατίας, το πολιτικό δυναμικό των Χανίων δεν μένει ανεπηρέαστο.

Έτσι ο “βετεράνος” πολιτικός και πρώην στέλεχος του Υπουργικού Συμβουλίου του Κώστα Καραμανλή Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έσπευσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέσω facebook… να καλωσορίσει την Ντόρα Μπακογιάννη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Χανιά, αναφερόμενος μάλιστα σε φήμες περί δικής του ενόχλησης, τις οποίες βέβαια κατηγορηματικά διαψεύδει. Εκφράζει μάλιστα την πεποίθηση πως με τον ίδιο και την Ντόρα μαζί, το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά θα είναι… πανίσχυρο!

Η άλλη “ανάγνωση” που κάνουν ήδη την πρώτη ώρα μετά την ανάρτηση στελέχη της ΝΔ με γλώσσες-ξυράφια, είναι πως ο Μαρκογιαννάκης, άρχισε τις “μπαλωθιές”, εκφράζοντας με αυτό το post την αγωνία του για πιθανό… “εξοστρακισμό” του από το ψηφοδέλτιο στο πλαίσιο της ανανέωσης που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Με τα περί “μη αποκλεισμών” και με την αναφορά στον εαυτό του ως “παλιό και δοκιμασμένο πολιτικό”, μάλλον επιχειρεί να διαμηνύσει στον Πρόεδρο της Ν.Δ. και στην ίδια την Ντόρα -την οποία μάλιστα είχε ακολουθήσει κάποτε στο εγχείρημα της ΔΗ.ΣΥ.- ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί αθόρυβα και αδιαμαρτύρητα…

O PLUSιέ…

Δείτε την ανάρτηση

Παρακολουθώ τα διάφορα σχόλια σχετικά με την πιθανή υποψηφιότητα της κας Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά και τη δήθεν…

Gepostet von Χρήστος Μαρκογιαννάκης am Freitag, 20. April 2018