Άλλα 3 άτομα στη θάλασσα και απαγόρευση απόπλου του “Κωνσταντή”

Άλλα 3 άτομα στη θάλασσα και απαγόρευση απόπλου του “Κωνσταντή”

Όπως φαίνεται όσοι πάνε να επιβιβαστούν στον “Κωνσταντή” πέφτουν στη θάλασσα, αφού άλλα τρία άτομα έπεσαν χθες βράδυ στα νερά του Θερμαϊκού, στο ύψος του Λευκού Πύργου ενώ προσπαθούσαν να επιβιβαστούν στο καραβάκι «Κωσταντής».

Έτσι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγόρευσε τον απόπλου του σκάφους. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Κωνσταντής είναι απασχολήσει και πάλι με την ακινητοποίηση του σε αβαθή νερά του Θερμαϊκου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για την πτώση τριών ατόμων στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιβίβασής τους το Ε/Γ-Δ/Ρ «Κωσταντής»  Ν.Π. 11710 , στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου.

Συγκεκριμένα πριν τον απόπλου του πλοίου για την εκτέλεση του δρομολογίου του από τον Λευκό Πύργο για Νέους Επιβάτες και  Περαία, οι ανωτέρω  έπεσαν στη θάλασσα από το πλοίο το οποίο δεν είχε προσδέσει ασφαλώς επί του κρηπιδώματος και στη συνέχεια ο ένας εξήλθε μόνος του, ενώ οι δύο εξήλθαν με τη βοήθεια μέλους πληρώματος, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Κωσταντής» μέχρι προσκόμιση βεβαίωσης συνέχισης αξιοπλοΐας και συνελήφθη ο κυβερνήτης του.